We zijn gek op brood.

En wij niet alleen. De rest van Nederland is er net zo dol op. Daarom maken wij de lekkerste sandwiches voor al die broodliefhebbers. Liever een salade? No problem. Ook daar verwennen we je mee. Dat doen we allemaal nét iets anders: vooral door producten te combineren die je smaakpapillen wakker schudden. Zo hopen we dat jij met een glimlach de deur uitgaat.

Toen Philippe en Jorik, vrienden voor het leven, na hun studie de wijde wereld introkken, waren ze – behalve een diploma – vooral één wijze les rijker: gezond en betaalbaar buiten de deur eten is niet makkelijk. Daar moest iets aan veranderen. Maar wat dan? Dat begon met een aantal principes. Deze principes liggen nog altijd ten grondslag aan de Boosty-filosofie:

  • Gezond eten moet vooral verrassend lekker zijn
  • Alleen vers is goed genoeg
  • Een maaltijd dient zowel de grote en kleine honger te stillen
  • Het ideale sandwich of salade bepaal je zelf, niet wij
  • Bereiding met liefde + service met een lach = de enige nodige smaakversterker

Sinds de twee vrienden Boosty zijn gestart, hebben we al duizenden mensen laten genieten van een lekker sandwich, salade of een healthy juice. We besteden daarbij zoveel mogelijk zorg aan mens en omgeving. Dus kopen we, als dat kan, biologisch en lokaal in. Dat maakt je Boosty nog lekkerder.

Ben je benieuwd naar onze lekkernijen? Kom dan eens langs in een van onze winkels in Den Haag of Amsterdam. Iedereen, jong en oud, is meer dan welkom!

Boosty: gezond, lekker en thoughful

Wij zoeken een collega in ons team!

Wij kunnen weer collega's toevoegen aan ons toffe team! Wij zijn op zoek naar gastvrije, hardwerkende en enthousiaste teamplayers die staan te popelen om zo snel mogelijk broodjes te maken met een zo groot mogelijke glimlach op zijn/haar gezicht. Zoek jij een leuke (dag)baan in de horeca (zowel parttime als fulltime mogelijk)?

Wil je meer weten over wat wij bieden en vragen? Druk dan op de onderstaande button of stuur een mailtje naar info@boosty.nl

JA! Ik heb interesse!

Hopelijk zien wij je snel!